Two Way Market Done Right

FUTURES mastery

class

Kelas untuk anda menerokai dunia futures dengan kaedah proven beserta penggunaan sistem yang advanced dan komprehensif!

Tiba masanya anda untuk terokai dunia Futures!

Siapa yang patut hadir ke Program Futures Mastery Class (FMC) 

✅ Nak tahu Sistem yang memudahkan untuk membuat keputusan

✅ Nak tahu Indicator yang mudah digunakan

✅ Nak tahu Cara mengembangkan modal minima ke besar

✅ Nak tahu Strategi ringkas tapi padu untuk jana keuntungan

KENALI SAYA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Nama saya Syazwan Syafiq (MSTA, CFTe) — saya juga merupakan trader seperti anda semua dan mula berkecimpung sejak tahun 2017. Selain memegang lesen daripada Suruhanjaya Sekuriti Malaysia di bawah broker RHB Investment Bank, saya telah membantu ribuan trader dengan bantuan sistem PROVEN yang dikuasai oleh algoritma dan teknologi terkini!

Expert Indicators

  • Long Short Indicator

  • Pivot Point Line

  • Multi Level Marking

  • Commodity Channel Index Advanced

  • Trendline Break

Syllabus

  • Apa itu Futures?

  • Perbezaan Futures dengan Saham

  • 3M dalam Trading

  • Fundamental dalam Futures

  • Technical dalam Futures

  • Scalping Technique

  • Swing Technique

  • Penggunaan Sistem Tradingview

  • Alert Signal Futures

  • Kesilapan Trader Futures Baru

  • Portal Alumni dengan lebih 30++ courses dan more to come 

Students

  • Merangkumi pelbagai lapisan umur dan latar belakang

  • Daripada seluruh pelosok negara termasuk negara lain juga seperti Saudi Arabia, Brunei dan Singapura

  • Support group yang aktif sharing dan diskusi

Maklumat program adalah seperti berikut : 
 
FUTURES MASTERY CLASS 5 (FMC 5) 
TARIKH
27 & 28 April 2024
MASA 
9.00 pagi – 5.00 petang
MEDIUM
ZOOM CLOUD MEETING

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Apa kata peserta #FMC

1. coach’s generosity dan keikhlasan berkongsi ilmu. Kelas sepatutnya 2 hari, tapi coach & team bagi kelas pengenalan 2x, kelas pra, live trade dan sokongan jawab soalan dlm telegram, tak kira masa. Indis yang power, semestinya. Ada portal, ada rakaman. Semua ni membuatkan FMC value for money
2. coach sgt sabar jawab semua soalan walaupun soalan berulang, soalan newbie & tersangat basic. coach jawab tanpa hilang sabar (saya biasa tengok pengajar2 seperti hilang sabar bila jawab soalan berulang, ni buatkan kami pelajar frust sebab takkan la kami saja2 nak tanya berulang. Kami tanya sebab ilmu baru takes time to digest. So, thank you).
3. Ada rakaman. Ni saya rasa sangat2 penting dalam kelas saham. Sy berani suarakan pendapat di sini contohnya xxx ‘lose it’s edge a little bit’ sebab kelas lain berikan rakaman, dan yang paling penting : rakaman ni sangat penting utk kami mantapkan ilmu2 baru
4. cara penerangan coach yg sangat memudahkan kefahaman, ie coach break it down to its simplest explanation. Tak menggunakan idea/ayat2 yang bombastic. bagus yang ni, ia buatkan ilmu tu sampai. Terbaik coach.
5. punctuality. Semua kelas bermula on time, zoom dibuka sangat2 awal. Terbaik. Very very professional.
6. takde pressure untuk membuka akaun dengan coach. Membuatkan saya rasa ‘free & clear’, tak obligated, ada freedom.
7. coach berikan ample time utk Q&A. Dan coach jawab semua soalan.
8. Seamless transactions. Daripada register ke masuk telegram, pembayaran yang tiada sangkut2, zoom yang jelas, email yang cepat diterima.
Student FMC#1

Coach menepati masa. Coach sabar melayan soalan-soalan dari peserta. Penyampaian yang santai dan mudah faham. Pengurusan kelas yg teratur dan mengikut masa yg ditetapkan.
Student FMC#1

1) Penyampaian dalam bahasa yang mudah difahami dan ringkas.
2) Topik disertakan dengan contoh-contoh yang byak di trading chat
3) Penerangan jelas maksud candle dan simbol serta cara penggunaaan Futures Indicator
4) Waktu dan class yang bersesuaian.
5) Interaksi dua hala, semua soalan 90% dijwab oleh Coach.
6) Communication team and peserta yang bagus dan pantas.
Student FMC#1

Penerangan jelas, berstruktur, nota yang dapat membantu untuk rujukan. Indikator yang insyaAllah sangat membantu untuk membuat keputusan trading.
Student FMC#2

Good time management. Coach prioritise important things first in fcpo trading which is important for newbies to understand. Ada portal sendiri untuk tgk video ulangan semula sampai faham. Banyak kelas2 tambahan sokongan di masa hadapan. Alhamdulillah
Student FMC#3

Hasil Profit Student

FAQ

Apa Platform yang perlu dilanggan untuk Futures Mastery Class?

FMC menggunakan platform TradingView — anda boleh daftar trial percuma sebulan dan dapatkan diskaun sehingga 70% sewaktu Black Friday (21 November)

Berapa lama akses diberikan untuk sistem teknikal analisis?

 Kesemua akses screener dan sistem teknikal analisis Futures Mastery Class adalah lifetime! Update dan support juga akan diberikan dari semasa ke semasa.

Kalau saya zero bagaimana?

Kelas ini merangkumi silabus daripada asas hingga ke intermediate level. Portal juga disediakan bagi student untuk ulang kaji apa yang telah diajar dalam kelas

Bolehkah sistem digunakan selain daripada komputer?

Semestinya boleh! Platform yang digunakan dalam Futures Mastery Class mesra peranti mudah alih termasuk telefon pintar dan juga tablet.

© Futures Mastery Class 2024 | All Rights Reserved